Adıyaman

19 yıllık bebek cinayeti failleri ortaya çıkarıldı

Adıyaman'da 19 yıl önce dünyaya gelen bebeğin katilinin öz anne ve babası olduğu yıllar sonra tespit edildi.

19 yıllık bebek cinayeti failleri ortaya çıkarıldı

Adıyaman’da 19 yıl önce gayrimeşru olarak dünyaya gelen bebeğin öz anne ve babası tarafından öldürüldüğü yıllar sonra ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, akraba oldukları öğrenilen ve 19 yıl önce sevgili olan Z.Ö. ile A.Ö.’nün gayrimeşru bir bebekleri oldu. Özel bir hastanede dünyaya gelen kız bebeğin nüfus kaydı yapılmadı. Hastaneden çıktıktan sonra bebeği ne gören ne de duyan oldu.

Aile baskısı ile bebek, öz anne ve babası tarafından öldürülerek gömüldü.

Z.Ö. ile A.Ö. daha sonra evlenerek 3 çocuk sahibi oldu. Yaklaşık 19 yıl gizlenen cinayet, bir kişinin Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne yaptığı ihbar ile ortaya çıktı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 3 ay ihbar konusunu araştırdı. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma çerçevesinde polis ekipleri, öldürüldüğü iddia edilen bebeğin öz annesi Z.Ö., babası A.Ö. ile birlikte olaydan bilgileri olduğu düşünülen A.Ö., F.Ö., A.Ö., H.Ö., H.Ö. ve Y.Ö., olmak üzere toplam 8 kişiyi gözaltına aldı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından emniyette sorguya çekilen şahıslardan Z.Ö. ve babası A.Ö.’nün sessiz kaldıkları belirtilirken, çiftin yakınlarının ise cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 8 şahıs, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporlarının ardından Adıyaman Adliyesine sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Öte yandan polis ekipleri, gömülen bebeğin cesedinin bulunması için çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

19 yıllık bebek cinayeti failleri ortaya çıkarıldı19 yıllık bebek cinayeti failleri ortaya çıkarıldı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'un Sevilen öncü  iş insanlarından Ali Gür vefat etti.
İş Dünyası

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti.

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti. Burdur'da faaliyet gösteren Gür Mermer sahibi, uzun yıllar BUTSO ve OSB yönetimlerinde görev alan Burdur'un sevilen iş insanlarından Ali Gür kalb rahatsızlığına yenik düştü vefat etti.

Sivas İstanbul Hızlı Tran Seferleri ne zaman
Türkiye

Sivas İstanbul Hızlı Tran Seferleri ne zaman

4 Mayıs 2024 Cumartesi gününden itibaren Sivas'tan 13.00'de, İstanbul'dan ise 08.40'da Yüksek Hızlı Tren seferleri başlayacaktır.

Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu
Yaşam

Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Muratpaşa’nın ilk Muhtarlar Meclisi toplandı
Yerel

Muratpaşa’nın ilk Muhtarlar Meclisi toplandı

Antalya’da 55 mahallesi bulunan Muratpaş’da yeni dönemin ilk Muhtarlar Meclisi, Belediye Başkanı Ümit Uysal başkanlığında toplandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yeni yol açtı
Yaşam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yeni yol açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Karaman sınırında bulunan yayla yolundaki tehlikeli bölümleri yeni bir yol açarak güvenli hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali sürüyor
Yaşam

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyor.